Den bästa mamman

Den bästa mamman - Aimee Molloy | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Aimee Molloy
DIMENSIONERA
8,73 MB
FILNAMN
Den bästa mamman.pdf
ISBN
5152298763786

BESKRIVNING

En utekväll. Några glas vin. Det skulle inte bli mer än så ... De kallar sig själva för majmammorna , en grupp nyblivna mammor vars barn föddes samma månad. Två gånger i veckan ses de i Prospect Park i Brooklyn för att få lite välbehövlig tid tillsammans. När de bestämmer sig för att gå ut en kväll, till en trendig bar i kvarteret, är de bara ute efter en paus från sin småbarnsvardag. Singelmamman Winnie är tveksam till att lämna sin sexveckorsbebis Midas med barnvakten, men övertalas av de andra. Och just den här heta julikvällen försvinner han från sin spjälsäng. Ett desperat sökande inleds för att hitta honom och under dagarna som följer ställs allt på sin spets: hemligheter avslöjas, äktenskap sätts på prov och vänskap smulas sönder. Aimee Molloys internationella succé är en bladvändare som är omöjlig att lägga ifrån sig.  "Tretton dagar. En oväntad twist. Den bästa mamman är en äkta bladvändare."- B. A. Paris, författare "En laddad thriller och samtidigt en raffinerad och smart dissektion av moderskapets oändliga krav."- People, Book of the Week  ***AIMEE MOLLOY är en amerikansk författare och det här är hennes första roman. Hon har tidigare varit medförfattare till en rad fackböcker och dessutom skrivit den bästsäljande However Long the Night: Molly Melchings Journey to Help Millions of African Women och Girls Triumph.  

De kallar sig själva för majmammorna , en grupp nyblivna mammor vars barn föddes samma månad. Två gånger i veckan ses de i Prospect Park i Brooklyn för att få lite välbehövlig tid tillsammans. Den bästa mamman är en äkta bladvändare." - B.

Laddas ned direkt. Köp Den bästa mamman av Aimee Molloy på Bokus.com. Ashton Kutcher och Mila Kunis har varit föräldrar i två månader - och de älskar det.

RELATERADE BÖKOR