På tunn is : En resa till Antarktis

På tunn is : En resa till Antarktis - Jenny Diski | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Diski
DIMENSIONERA
10,93 MB
FILNAMN
På tunn is : En resa till Antarktis.pdf
ISBN
9239497710886

BESKRIVNING

En spännande skildring av en fysisk resa till Antarktis och en lika laddad upptäcktsfärd i minnet och det mänskliga psyket. Jenny Diskis färd går med en långsam båt. Under tiden gör hon också en egen, inre resa som går via barndomen och flera års vistelser på olika psykiatriska avdelningar. Hon är en skoningslös iakttagare som med skärpa och humor skildrar såväl sina medpassagerare som sig själv och sin mamma. Jenny Diski är född 1947 i London. Hon debuterade 1986 med romanen Nothing Natural. Det här är hennes första icke skönlitterära bok."This is her best and most moring book to date - sassy and vulnerable Diski puts all her novelistic skills at the service of discovering and arranging autobiographical truth." The Times

Du kan läsa På tunn is : en resa till Antarktis-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jenny Diski. Astronomisk kalender 2017 : vad du kan se på himlen under året .pdf Hämta Per Ahlin.

En resa till Antarktis av Jenny Diski En spännande skildring av en fysisk resa till Antarktis och en lika laddad upptäcktsfärd i minnet och det mänskliga psyket. Jenny Diskis färd går med en långsam båt.

RELATERADE BÖKOR