40 dagar av ett liv : om en insikt om behovet av förändring

40 dagar av ett liv : om en insikt om behovet av förändring - Björn Wikström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Wikström
DIMENSIONERA
6,16 MB
FILNAMN
40 dagar av ett liv : om en insikt om behovet av förändring.pdf
ISBN
7322529618370

BESKRIVNING

Med verktyg hämtade ur livet ger Björn Wikström här en vägledning som går rakt in i hjärta, hjärna och minne. På ett lättförståeligt sätt skapar han här en guide för hur vi alla kan bli bättre, tryggare och mera givmilda människor. Född och uppvuxen i Ystad med skilda föräldrar, en mor som alltid spelade schack med döden och som pga. sin sjukdom aldrig visste vad nästa dag skulle ge.1997 förlorade hon kampen mot liemannen.1998 fick Björn själv cancer och bekämpade denna med bravur. 2008 förlorade Björn sin fru och en dotter i en trafikolycka. Han lyckades rädda sig själv och sin fyraåriga dotter ur det brinnande bilvraket.Genom bloggen www.singelpappa.blogg.se fick Björn utrymme för sin insikt och utlopp för sina tankar. Här lades grunden till det du här får ta del av, en hyllning till kärleken och till livet.Det som återges här är verktygen och den bild av alla samlade tankar på hur vi alla kan arbeta med oss självs, för att bli så bra som bara vi kan.

Köp 40 dagar av ett liv - eller en insikt om en förändring av Björn Wikström på Bokus.com. 40 dagar av ett liv : om en insikt om behovet av förändring: Amazon.es: Björn Wikström, Mathilda Lundin: Libros en idiomas extranjeros Pris: 103 kr. e-bok, 2011.

Stor del av utbildningen handlar om implementering av detta relationella sätt att arbeta. En modell presenteras där Motiverande samtal kombineras med ett kognitivt förhållningssätt.

RELATERADE BÖKOR