Vem skapar vem? : En bok om oss och vår värld

Vem skapar vem? : En bok om oss och vår värld - Vidales David, David Vidales | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vidales David, David Vidales
DIMENSIONERA
9,62 MB
FILNAMN
Vem skapar vem? : En bok om oss och vår värld.pdf
ISBN
9010628350492

BESKRIVNING

Den här boken är en påminnelse om vad vi alla djupt inom oss redan känner till, vad vi innerst inne alltid har vetat under all vår förvirring. Vilka är vi och vilka är vi på väg att bli?Vilken slags frihet besitter vi och vad kan, bör och vill vi göra med den? Vad krävs det för att vara tacksam och vad innebär det egentligen att vara lycklig?Detta är en berättelse om en människas uppvaknande, men det är mer än bara så. Det är också en inbjudan till dig att hitta hem igen om du känner dig vilse. Här är historien om hur någon fann sig själv, dig och allting annat på samma gång.

Sedan tog han jord från marken och formade en människa. Och när han blåste i näsborrarna fick människan liv! Jehova gav honom namnet Adam.

Att världen uppkommit ur kaos eller från ingenting genom gudomligt agerande är ett återkommande tema i ... Om oss. NE är ett ledande ...

RELATERADE BÖKOR