Du ÄR ledare, du ÄR någon

Du ÄR ledare, du ÄR någon - Jeanette Ljungars | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeanette Ljungars
DIMENSIONERA
4,47 MB
FILNAMN
Du ÄR ledare, du ÄR någon.pdf
ISBN
7381448141717

BESKRIVNING

Ledarskapsprinciper är egentligen vishetsprinciper som gäller för oss alla i livets alla skeden. Hur får du människor att förstå vad du menar, varifrån kommer lycka och framgång? Varför är det få som ser sig själva som ledare? Vad är en ledare? Det finns många myter om vad en ledare är, och jag hoppas den här boken ska ge dig massor av insikt och lyfta dig, oberoende om du hör till ledare redan idag eller om ledarskap är helt nytt för dig. Alla har vi något att ge andra människor, gåvor som behöver komma i funktion för att berika andra människors liv (och ditt eget). Jag har en passion för människor, att hjälpa människor komma till insikt, lyftas upp och föras framåt. Jag tror på allas inneboende, oändliga kreativitet och potential. Finn din passion, sträck dig efter mer i livet, efter större visioner och drömmar. Jag tror på dig och du är Någon, du är unik och speciell!

Det satte fokus på det relationella (istället för chef som formell position). En ledare är endast en ledare om det finns någon som vill följa. Om du är en av de lyckligt lottade anställda som har en bra chef ska du inte ta den relationen för given.

Hur får du människor att förstå vad du menar, varifrån kommer lycka och framgång? Varför är det få som ser sig själva som ledare? Vad är en ledare? Det finns många myter om vad en ledare är, och jag hoppas den här boken ska ge dig massor av insikt och lyfta dig, oberoende om du ... Du ÄR ledare, du ÄR någon: Amazon.es: Jeanette Ljungars: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal.

RELATERADE BÖKOR