Läsraketen Elevbok

Läsraketen Elevbok - Elsebeth Otzen, Verner Poulsen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elsebeth Otzen, Verner Poulsen
DIMENSIONERA
5,80 MB
FILNAMN
Läsraketen Elevbok.pdf
ISBN
4989210881720

BESKRIVNING

I skolan finns behovet av att kontinuerligt dokumentera och utvärdera framstegen i läsning och skrivning för varje elev. Också de elever med läs- och skrivsvårigheter.Läsraketen är ett material som beaktar forskning om läs- och skrivsvårigheter. Med Läsraketen får man en övergripande bild av elevernas läsutveckling. Materialet både dokumenterar och utvärderar elevernasläsutveckling, så att denna blir tydlig för lärare, elev och föräldrar. Detta kan vara till hjälp i den pedagogiska planeringen för varje elev.Läsraketen belyser på ett överskådligt sätt olika viktiga delar av läsutvecklingen. Utvärderingen genomförs av lärare och elev tillsammans, parallellt inom tre områden: det lästekniska, läsförståelsen samt den viktiga läslusten.Materialet passar från 6 år. Det består av ett elevhäfte med texter att läsa samt en lärarhandledning, båda i fyrfärg. Dessa beställs separat.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Läsraketen Elevbok av Elsebeth Otzen, Verner Poulsen på Bokus.com. Pris: 127 kr.

Med Läsraketen får man en övergripande bild av elevernas läsutveckling. Materialet både dokumenterar och utvärderar elevernas.

RELATERADE BÖKOR