Bristande korttidsminne hos barn

Bristande korttidsminne hos barn - Joanne Rudland | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joanne Rudland
DIMENSIONERA
9,32 MB
FILNAMN
Bristande korttidsminne hos barn.pdf
ISBN
6853279375490

BESKRIVNING

Enkla, konkreta övningar för att stärka barns korttidsminne och därmed koncentrationen.Barn som har dåligt självförtroende och en negativ attityd till skolan, som har sämre resultat än genomsnittet i formella tester av receptivt språk och vars språkliga fel är spridda och oregelbundna och inte pekar ut några specifika språkliga svagheter kan lida av bristande korttidsminne.Den här boken, som är skriven av en praktiserande logoped, innehåller ett strukturerat, men ändå flexibelt program för att möta de behov som barn med bristande korttidsminne har. Träning av korttidsminnet kan ge mycket positiva resultat. Träningen kan ha en direkt och positiv inverkan på barnets receptiva språkfärdigheter, självförtroende och inlärningsförmåga. I boken finns ett färdigt program med idéer för att utveckla barnets korttidsminne. Programmet kan användas i sin helhet eller tillsammans med andra material och passar i ett individuellt åtgärdsprogram. Boken tillhandahåller ett välstrukturerat program för individuell träning; delar av materialet kan anpassas för grupper. Boken innehåller arbetsblad (som får kopieras). Det är ett idealiskt material för åldrarna sju till elva år, och innehåller dessutom barnvänliga protokoll och tabeller för att notera framstegen.Innehåll Introduktion till minnesteori Praktiska förslag för planering av träningen Råd till föräldrar och lärare Baslinjetest Praktiska övningar för träning och hem-arbete Protokoll och tabeller för att notera framstegenBoken är i första hand skriven för logopeder men är användbar även för speciallärare, lärare, undervisningspsykologer och andra som vill hjälpa skolbarn att lära in och träna minnesstrategier.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Compra Bristande korttidsminne hos barn. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Fontana Media Tölötorggatan 2 B, vån.

Läs också: Lite sömn kan ge försämrat minne under akut psykisk stress Save on ISBN 9789173151894. Biblio.com has Bristande korttidsminne hos barn by Joanne Rudland and over 50 million more used, rare, and out-of-print books. Barns anknytning Anknytning betyder att det finns starka känslomässiga band mellan människor som känner tillit till varandra.

RELATERADE BÖKOR