Läroplanen, barnen och jag

Läroplanen, barnen och jag - Leif Strandberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Strandberg
DIMENSIONERA
6,98 MB
FILNAMN
Läroplanen, barnen och jag.pdf
ISBN
2853597020019

BESKRIVNING

I boken presenteras ett antal aktuella och intressanta frågeställningar hämtade direkt ur förskolors vardag. Författaren reflekterar och resonerar kring dessa frågor som han även kopplar till respektive avsnitt i läroplanen. Läsaren leds fram till konkreta råd som kan inspirera och ge stöd åt vidare utveckling av den pedagogiska verksamheten. Boken är därför både en idébok och en handbok för det som läroplanen föreskriver att en förskollärare ska göra. Boken innehåller också den uppdaterade Läroplan för förskolan Lpfö 98 (reviderad 2016).Läroplanen, barnen och jag vänder sig särskilt till förskollärare, de som är under utbildning och de som redan arbetar på förskolor, fritidshem eller i förskoleklass. Den är också värdefull för förskolechefer som här kan följa hur ett pedagogiskt ledarskap växer fram.

Redan vid 15 barn i en grupp har varje barn 105 inbördes relationer att ta hänsyn till. Jag har haft förmånen att få läsa Lena Edlunds uppdaterade bok, De yngsta barnen och läroplanen. Innehållet i boken är till största del likt innehållet i hennes tidigare bok, men innehåller vissa revideringar utifrån LPFÖ -18. Recension.

Den är också värdefull för förskolechefer som här kan följa hur ett pedagogiskt ledarskap växer fram. Läroplanen, barnen och jag / Leif Strandberg. Strandberg, Leif, 1950- (författare) ISBN 9789144109046 1.

RELATERADE BÖKOR