Mingelhandboken

Mingelhandboken - Heléne Njord-Westerling | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Heléne Njord-Westerling
DIMENSIONERA
9,1 MB
FILNAMN
Mingelhandboken.pdf
ISBN
5777832592756

BESKRIVNING

Mingel berikar livetAtt möta nya människor är så häftigt, säger författaren. Det finns ett hav av lärdomar att hämta genom att träffa nya människor och knyta nya kontakter. Man vet aldrig när dessa lärdomar kommer till nytta, men jag lovar att det gör de - förr eller senare.?Mingelhandboken lär dig hur du vässar din sociala talang så att du enkelt kan ha både nytta och glädje av alla mingel du kan tänkas hamna på. Den guidar dig till rollen som proffsminglare, i tjänsten och privat!Heléne Njord-Westerling vet att det personliga mötet slår allt. Däri skapas förutsättningar för affärer och personlig utveckling. I den här boken delar hon med sig av sina egna erfarenheter och tips. Låt dig inspireras till att ta kontakt med nya människor!Vem vet - ett riktigt bra mingel kanske förändrar ditt liv.Lycka till och glöm inte att ha kul!

Tack! Bokdata - Heléne Njord-Westerling. Mingel berikar livetAtt möta nya människor är så häftigt, säger författaren. Det finns ett hav av lärdomar att hämta genom att träffa nya människor och knyta nya kontakter.

I Apple Books får du hjälp att hitta böcker inom Kropp och själ som du tycker om. Mingelhandboken ALLTID ÄLSKAD - helande budskap från ditt hjärta 40 vägval för ditt liv Dansande ungdom- en etnologisk studie Hälsa och välmående - i ny form Högskolans ansvar - Principer för utveckling av den högre utbildningen Lycka till! : om balans i ... Mingelhandboken Att läkas i livet och arbetslivet Lesbiska Kvinnor Ber ttar Om Sin Barndom Mot målet lärarhandledning Att lämna rädslan Enkel grammatik - teoribok Nya Skolans självvärdering - att förstå och genomföra lokal utvärdering. Idé och kunskapsbank ... Ett jämställt samhälle fritt från våld.

RELATERADE BÖKOR