Livat på Lingonvägen. Lärarhandledning

Livat på Lingonvägen. Lärarhandledning - Gunilla Lindblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Lindblom
DIMENSIONERA
12,20 MB
FILNAMN
Livat på Lingonvägen. Lärarhandledning.pdf
ISBN
9510033375781

BESKRIVNING

Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Med vardagsnära äventyr, hög igenkänning, fin humor och värme lockas eleverna att läsa vidare. Detta är en lärarhandledning till böckerna.Böckerna i serien Livat på Lingonvägen är anpassade för läsinlärning och kan användas individuellt eller vid läsning i grupp och oberoende av andra läromedel.Lärarhandledningen till Livat på Lingonvägen beskriver läsutvecklingens olika steg och läsinlärningsmetoder. Den innehåller konkreta tips om hur du kan använda böckerna i ditt arbete. Handledningen innehåller ocksåkopieringsunderlag med övningar, en läslogg och underlag för ett föräldrabrev.

Med vardagsnära äventyr, hög igenkänning, fin humor och värme lockas eleverna att läsa vidare. Detta är en lärarhandledning till böckerna. Pris: 190 kr.

Men nej! Korgen med fika är kvar hemma. Alla blir sura och vill åka hem, men plötsligt står det något stort i mitt på vägen.

RELATERADE BÖKOR