Läroplan för vuxenutbildningen

Läroplan för vuxenutbildningen Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,82 MB
FILNAMN
Läroplan för vuxenutbildningen.pdf
ISBN
5293758202282

BESKRIVNING

Denna upplaga har reviderats för att förtydliga vuxenutbildningens uppdrag att stärka elevernas digitala kompetens. Förändringarna finns i läroplanens första och andra del. Dessutom har texten reviderats utifrån att utbildning i svenskaför invandrare upphört som egen skolform och sedan 2016 ingår i kommunal vuxenutbildning.

Vuxenutbildningen ska förmedla kunskaper och stödja eleverna så att de kan arbeta och verka i samhället. Vuxenutbildningen . Komvux i svenska för invandrare (sfi) Komvux på grundläggande nivå; Komvux på gymnasial nivå; Särvux på grundläggande nivå; Särvux på gymnasial nivå; Anordna och administrera vuxenutbildning ; Dansarutbildningen .

... Läroplan för vuxenutbildningen (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Grundläggande vuxenutbildning. Den grundläggande vuxenutbildningen är till för dig som behöver komplettera din utbildning på grundskolenivå.

RELATERADE BÖKOR