Läroplan för specialskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 : reviderad 2019

Läroplan för specialskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 : reviderad 2019 Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,29 MB
FILNAMN
Läroplan för specialskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 : reviderad 2019.pdf
ISBN
7205024116263

BESKRIVNING

Nytt i 2019-års upplaga: kursplanerna för döva och hörselskadade med utvecklingsstörning har reviderats. Dessa kursplaner har stadieindelats och ett kunskapskrav för godtagbara kunskaper i svenska i årskurs 4 har tillkommit.Läroplanen innehåller fyra delar som beslutas av regeringen. Läroplanens femte del innehåller kursplaner för Specialskolan. Det finns ett antal kursplaner som kan användas som grund för undervisningen beroende på hur elevens behov ser ut. Kunskapskraven beslutas av Skolverket och finns i den här boken direkt efter respektive kursplan. För att förstå undervisningens uppdrag är det angeläget att läsa läroplanens olika delar som en helhet.

I den här upplagan av läroplanen finns även kursplan och kunskapskrav för samiska. LÄROPLAN FÖR GRUNDSKOLAN, FÖRSKOLEKLASSEN OCH FRITIDSHEMMET 2011 . 7.

Viktiga förändringar. Även om det handlar om en revidering, och inte en helt ny läroplan, har mycket ... Läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011.

RELATERADE BÖKOR