De Sju Topparnas Rike 20ex + Lärarhandledning +webblicens 30st (12mån)

De Sju Topparnas Rike 20ex + Lärarhandledning +webblicens 30st (12mån) En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,10 MB
FILNAMN
De Sju Topparnas Rike 20ex + Lärarhandledning +webblicens 30st (12mån).pdf
ISBN
6573771827802

BESKRIVNING

Detta artikelnummer 9789187217524 avser 20 exemplar av boken De Sju Topparnas Rike inkl. lärarhandledning samt 30st webbapplikationslicenser. Boken ingår i serien Legenden om De Fyra Elementen. Separata böcker kan köpas på ISBN 9789187217265. PRODUKTINFORMATION:Lust att läsa innehåller ett skriv-, läs-, och övningsmaterial där eleverna får läsa och arbeta med böcker ur några av sina favoritserier såsom Hemliga Klubben och Legenden om De Fyra Elementen.Materialet möter över 80 procent av det centrala innehållet för svenska i Lgr11 och är avsett för åk 1-3 och åk 4-6.Spar tidMaterialet underlättar förberedelser och undervisning och du spar tid för annat arbete.Språkutvecklare, författare och pedagoger Materialet i Lust att läsa är uppbyggt utifrån grundskolans läroplan och är framtaget av pedagoger och språkutvecklare verksamma i den svenska skolan tillsammans med böckernas författare.Beprövat koncept Över 3500 elever och lärare har redan använt detta pedagogiska och lustfyllda sätt att arbeta med dessa skönlitterära böcker som bas. (*1)Arbetsmaterialet Arbetsmaterialet består av tre delar:- Bok- Lärarhandledning- Webbapplikation med läsförståelsefrågorLjud- och e-bok Böckerna finns inlästa av MTM och finnstillgängliga via Legimus, så att alla kan vara lika delaktiga.Webbapplikation Webbapplikationen, som är plattformsoberoende, innehåller läsförståelsefrågor till respektive bok. Till varje kapitel finns ett antal frågor med fyra svarsalternativ. Eleven får alltid en positiv respons, oavsett vilket svar som väljs. Eftersom övningarna är självrättande är det tidsbesparande för dig som lärare och eleverna får direkt feedback. Från lärarvyn har du som lärare full inblick i hur det går för varje elev och den ger dig också en tydlig bild av hur hela din klass ligger till genom enkla färgmarkeringar. Resultaten hjälper dig att individanpassa din undervisning och se vilka frågor du bör ta upp i helklass.TroféerEfter varje kapitel får eleverna också slumpvis utvalda troféer, vilket gör det extra roligt.Samhörighet och gemenskapNär alla elever i klassen arbetar med samma skönlitterära bok skapas samhörighet och gemenskap. Arbetssättet stimulerar till diskussion, samtal och att formulera egna åsikter och ta del av andras. Med hjälp av lärarens modellerande och att arbeta med de olika lässtrategierna kan eleverna gemensamt och individuellt, bearbeta och skapa texter och berättelser. Att utgå från egna och andras reflektioner, insikter och erfarenheter ger ett kreativt och lekfullt arbetsklimat.Lust att läsa- följer läroplanen, är forskningsbaserat och utgår från skolornas arbetssätt.- utvecklar elevernas läsförståelse utifrån vetenskaplig grund och beprövad vetenskap.- specificerar vilka delar i LGR 11, vad avser 'Centralt innehåll' och 'Kunskapskrav', som material och övningar uppfyller.

På Shopello hittar du ett brett utbud av både billiga och bra erbjudanden från olika nätbutiker när du ska shoppa böcker, film, musik och spel online. Svenska Element på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 935 544 rabatterade produkter. Fynda Svenska Element billigt här! I boken De Sju Topparnas Rike, som är den första av fyra böcker i serien om De Fyra Elementen, varvas glädje och sorg med humor och allvar.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris De Sju Topparnas Rike 20ex + Lärarhandledning +webblicens 30st (12mån) Hardcover.

RELATERADE BÖKOR