Hångla mer! : en bok om att ge sig hän

Hångla mer! : en bok om att ge sig hän - Klas Hallberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Klas Hallberg
DIMENSIONERA
9,26 MB
FILNAMN
Hångla mer! : en bok om att ge sig hän.pdf
ISBN
4552951727366

BESKRIVNING

Den här boken handlar om att våga. Att våga släppa in livet i livet och söka det opraktiska i tillvaron. Ärligt talat. Vem vill sitta och titta tillbaka på sitt liv en dag och tänka: jag levde ett ”praktiskt” liv?Detta är en ovanligt rolig bok av en ovanligt rolig föreläsare, som dessutom kan visa sig vara mer tänkvärd än man först anar. Precis som de andra två böckerna i serien handlar själva kärnan i boken om att ta reda på vad som verkligen är angeläget i livet.”En välriktad spark i baken så man studsar upp ur vardagssoffan! En suverän bok som träffade rätt lite oftare än jag tänkt mig”Henrik Schyffert, Komikerwww.klashallberg.se

Klas Hallberg vill med ... Det kindpussar för mycket, ska det hända nåt avgörande måste man ge sig hän och våga gå utanför de vanliga spåren.

3.50 · Rating details · 44 ratings · 1 review Klas Hallberg vill med sin högst personliga text och röst propagera för mer hångel, tandgnissel och ohämmat beteende i arbetslivet och på det personliga planet. Hångla mer! en bok om att ge sig hän. av Klas Hallberg (Bok) 2005, Svenska, För vuxna Författaren, föreläsare inom området inlärningsprocesser, menar att man måste ge sig hän och våga gå utanför de vanliga spåren om det ska hända något avgörande. Hångla mer! : en bok om att ge sig hän av Klas Hallberg pocket, 2015, Svenska, ISBN 9789197913331.

RELATERADE BÖKOR