Kärleksboosta dig & dina relationer! : positiv mindfulness meditation

Kärleksboosta dig & dina relationer! : positiv mindfulness meditation - Mia de Neergaard | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia de Neergaard
DIMENSIONERA
7,73 MB
FILNAMN
Kärleksboosta dig & dina relationer! : positiv mindfulness meditation.pdf
ISBN
1901321103672

BESKRIVNING

Vill du leva framgångsrikt från hjärtat?Följ med in i en meditation som ger nycklar till större kärlek i livet. Du får vägledning i hur du skapar kärleksfulla, goda relationer som fungerar i den nya tiden. Förminskande tankar och mönster blir utbytta. Du lär dig uppskatta dig själv och andra mer innerligt Den viktigaste personen i ditt liv är du. För att skapa goda relationer med andra behöver du ha en stark relation med dig själv. Det innebär bla att veta, uppleva och känna att du duger som du är.När du lyssnar regelbundet på detta mindfulness program märker du snart att det lättare att fokusera på det som är värdefullt för dig och att göra goda. positiva val för dig själv. Den energi som tidigare gått åt till att skapa obalanser i dig din kropp genom negativa mönster, tankar kan istället användas till något mer positivt för dig.Under "Älska dig själv" får du ett nära möte med ditt framtida jag som visar dig den allra bästa versionen av dig! Här får du ta emot självstärkande budskap. I "Spegelsalen" ser du helt nya aspekter av dig själv. I "Leva,växa och älska tillsammans" får du förlåta relationer och boosta dem med kärlek. Den här cd´n är för dig som vill öka livskvalitén, stärka självkänslan och skapa positiva goda relationer!Fler mindfulness tips och självstärkande tips finns på länken ovan och kurser i positivt självledarskap. Maila mig gärna om du har några  frågor [email protected] lycka till! Mia de Neergaard

Start; E-böcker . Kategorier; 6-9 år 9-12 år Barn & Ungdom Deckare & spänning Memoarer & Biografier Noveller Romaner Samhälle & politik.

6869 kr Finns i lager PN jakt: Leva I Nuet - Positiv Mindfulness Meditation. 99 kr Ginza.

RELATERADE BÖKOR