Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2014

Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2014 En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,28 MB
FILNAMN
Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2014.pdf
ISBN
1018730757669

BESKRIVNING

Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen är en av Utbildningsstyrelsen utfärdad föreskrift, enligt vilken de lokala läroplanerna utarbetas. Grunderna för läroplanen fungerar som ett gemensamt underlag för de lokala läroplanerna och bidrar på det viset till att uppnå en likvärdig utbildning och lika rättigheter för eleverna i hela landet. Grunderna stödjer och styr ordnandet och genomförandet av undervisningen.Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen innehåller riktlinjer om utgångspunkterna för undervisningen samt målen för och det centrala innehållet i undervisningen. I grunderna behandlas också utvecklande av verksamhetskultur och samarbete, genomförande av fostran, undervisning och handledning, stöd för lärande och skolgång, elevvård och bedömning av lärande. För att stödja utbildningsanordnarna innehåller grunderna hänvisningar till de lagar som styr undervisningen samt anvisningar om den lokala läroplanen.Rekommendationer om mål, innehåll och bedömningen av elevens lärande i undervisning i samiska, romani och elevens eget modersmål som kompletterar den grundläggande utbildningen utgör bilagor till grunderna.

Grunderna stödjer ... Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2004 9 LÄROPLANEN 1.2 LÄROPLANENS INNEHÅLL I enlighet med vad anordnandet av utbildningen förutsätter skall följande moment ingå i läroplanen: • en värdegrund och en verksamhetsidé • allmänna mål för fostran och utbildning • språkprogram Grunderna för morgon- och eftermiddagsverksamheten inom den grundläggande utbildningen är en föreskrift enligt vilken en lagenlig verksamhet ska anordnas fr.o.m. 1.8.2011.

1.8.2011. Föreskriften förutsätter att anordnare av morgon- och eftermiddagsverksamhet ändrar den lokala verksamhetsplanen i enlighet med föreskriften. Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2004 Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom läroplanen Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR