Reflektioner till kaffet

Reflektioner till kaffet - Johan Berger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Berger
DIMENSIONERA
9,8 MB
FILNAMN
Reflektioner till kaffet.pdf
ISBN
6537759834868

BESKRIVNING

Äntligen dags att reflektera! På egen hand, med en kollega eller tillsammans med hela gänget. Välj en sida i boken, en frågeställning, bild eller berättelse och börja sedan prata och lyssna in varandra i vad ni tänker och känner när ni läser. Det finns mycket att välja på som ni säkert känner igen er i! Att tycka olika kan vara utvecklande och ge perspektiv. Tänk på att reflektion inte går ut på att lösa situationer eller relationer. Det handlar om att möta dem. Att ställa viktiga frågor.Reflektionsarbete gäller det att vara medveten om att våra upplevelser kan likna varandras, men att de också kan skilja sig åt. De är just upplevelser - och alla har rätt till sin egen tolkning. Undvik att vara dömande och tillrättavisande mot varandra. Sträva efter att vara lyhörds och inkännande. Våga dela med er och var nyfikna på varandra. Men sätt inte kaffet i halsen om ni får höra något extra spännande om kollegan - det hör till!Reflektioner till kaffet vänder sig till oss människor som arbetar med människor och vi som leder. Boken samtalar med oss och vill fånga våra igenkännande frågor. Den ger oss en lättsam ingång till att prata om det som är lite svårare. Finurliga betraktelser med glimten i ögat av arbetsvardagens utmaningar i relation och uppdrag varvas med tankeväckande bildcitat. Det ger boken en given plats på arbetsplatsens kaffebord, där den bjuder upp till dans när lusten och stunden finns för reflektioner till kaffet.

Boken samtalar med oss och vill fånga våra igenkännande frågor. Den ger oss en lättsam ingång till att prata om det som är lite svårare. Reflektioner till kaffet är utgiven på bokförlaget Komlitt i Helsingborg som ger ut verksamma fackböcker för arbetsplatsen.

Den heliga apskogen utanför Ubud lockar både turister som ... Tillbaka till våra utbildningar Lär dig hur du kan använda systematisk reflektion för att utveckla ett ledarskap som främjar både verksamhetens effektivitet och medarbetarnas hälsa. Under denna utbildningsdag får du ta del av aktuell ledarskapsforskning och lära dig att använda reflektionsverktyget Ledarskapsbokslut®. 1556_Reflektioner till kaffet_FLIP PDF .

RELATERADE BÖKOR