Våga längta - lärarhandledningen

Våga längta - lärarhandledningen - Anna Ahlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Ahlund
DIMENSIONERA
4,7 MB
FILNAMN
Våga längta - lärarhandledningen.pdf
ISBN
3758790885635

BESKRIVNING

I Våga Längta Lärarhandledning finns allt du som lärare i högstadiet och gymnasiet behöver för att jobba med frågor runt lust, sex och relationer på ett inkluderande vis utifrån de fyra böckerna i serien. Genom att utgå från böckerna får ni alla i klassen en gemensam utgångspunkt för samtalen och kan resonera utifrån karaktärernas situationer och upplevelser. I handledningen hittar du diskussionsfrågor kring varje titel, anpassade både för att göras enskilt och i grupp. Du hittar också ett avsnitt om hur arbetet med sex och samlevnad kan bli inkluderande och demokratiskt för alla elever, en begreppsordlista med förklaringar på viktiga begrepp och slutligen praktiska tips på hur ni kan arbeta ämnesöverskridande med detta viktiga tema. En lustfylld liten handledning att ha med sig in i undervisningen – oavsett ämne – runt sex, relationer och normer.Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Det kan handla om att lära sig ord för att kunna ta en körlektion, att skriva en dikt eller söka en praktikplats. 2019, Inbunden. Köp boken Våga längta-paketet hos oss! Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Våga längta: Någon annan, del 1 Våga längta: Lättare i mörkret, del 2 Våga längta: Väntat så länge, del 3 I Våga Längta Lärarhandledning finns allt du som lärare i högstadiet och gymnasiet behöver för att jobba med frågor runt lust, sex och relationer på ett inkluderande vis utifrån de fyra böckerna i serien. Genom att utgå från böckerna får ni alla i klassen en gemensam utgångspunkt för samtalen och kan resonera utifrån karaktärernas situationer och upplevelser.

RELATERADE BÖKOR