Ledare : du är född till

Ledare : du är född till - Gullmay & Pekka Idman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gullmay & Pekka Idman
DIMENSIONERA
4,55 MB
FILNAMN
Ledare : du är född till.pdf
ISBN
5854041258640

BESKRIVNING

I serien om LIVSKUNSKAP, tecknad, från 12 år - obegränsat I skriften behandlas ledarskap i ett brett perspektiv, alltifrån den centrala och avgörande utgångspunkten att vara ledare över sitt eget liv, vägledande för familj och vänner till ledarskap i företag, förvaltningar och inom politiken. De bilder vi författare har valt att ge av människan är att vi alla ibland är "små" och ibland "stora". Med ökad självkänsla och personlig utveckling menar vi att vi allt oftare handlar på ett sätt som karakteriserar "stora" människor. I de tidigare skrifterna "Självförtroende som växer" och "Självkänsla - en inre styrka" beskrivs utveckling som en process genom hela livet så att vi allt oftare kan slippa rädsla och självkritiska tankar som kan leda till att man hindrar andras utveckling. Skriften kan inspirera till nödvändiga förändringar.Pekka Idman, docent i pedagogik och leg psykolog.

Jag är intresserad, uppskruvad och lycklig. Är du en chef som gör saker rätt, eller är du en ledare som gör rätt saker? Eller är du kanske en av de som gör båda delarna? Kika gärna på Arvonens lista igen och fundera på vad du kan göra mer eller mindre av för att uppnå en balans. Vill du ha vårt bästa HR-innehåll - direkt till din inkorg? Vill du djupdyka ner i frågor ... Idag kan vi tycka att synen på ledarskap enligt T.

Sendes innen 5-7 virkedager. Kjøp boken Ledare : du är född till av Gullmay & Pekka Idman (ISBN 9789176092637) hos Adlibris.com.

RELATERADE BÖKOR