TKT-metoden : talkommunikationsträningsmetod för barn i förskoleåldern

TKT-metoden : talkommunikationsträningsmetod för barn i förskoleåldern - Marianne Gutler Lindström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Gutler Lindström
DIMENSIONERA
5,63 MB
FILNAMN
TKT-metoden : talkommunikationsträningsmetod för barn i förskoleåldern.pdf
ISBN
8480791627946

BESKRIVNING

TKT-metoden innehåller dels en teoretisk del, som beskriver forskning och utvecklingsarbetet med metodiken och metoden, och dels en mer praktisk inriktad del, som ger pedagogerna tips och arbetsmetoder i hur de skall stimulera barnen i det dagliga arbetet på förskolan.Förutom metodik finns kortfattade beskrivningar av vårt språks uppbyggnad, som kan vara till nytta för pedagogen i bedömningen av barns språkliga utveckling. I del 2 hittar man också information om barns språkutveckling i allmänhet men också när den inte följer våra förväntningar och avviker. Råd och tips till föräldrar finns med, likaså om hur man kan arbeta och stödja flerspråkiga barn.

Den ger många tips och råd om hur man kan göra när barnet har olika problem i sin talkommunikation och också många råd om hur man kan... Boken TALAREN är en bok med många aspekter på vår talade kommunikation. Den startar med ett resonemang om språket och talet, för att gå över i fakta om talet och talakten.

Läs mer om boken på ... TKT-metoden (Häftad, 2001) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! språkutveckling. Myndigheten för skolutveckling (2003) beskriver tillvägagångssätt för barn som behöver stöd i sin språkutveckling.

RELATERADE BÖKOR