Naturligt lärande - - kunskap i teori och praktik

Naturligt lärande - - kunskap i teori och praktik - Theresa Schilhab, Bo Lindvall | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Theresa Schilhab, Bo Lindvall
DIMENSIONERA
3,21 MB
FILNAMN
Naturligt lärande - - kunskap i teori och praktik.pdf
ISBN
9960845308940

BESKRIVNING

Människor är födda till att lära. Det sker helt naturligt. När vi lyssnar efter näktergalen, och försöker skilja ut dess sång från skogens övriga ljud, lär vi oss inte bara att känna igen sången. Vi får också en känsla för hur näktergalen lever och när den sjunger. När vi balanserar på stenarna i strandkanten märker vi kanske att vattnet är iskallt och inser då att vi bör undvika de allra mest alggröna stenarna. Lärande sker nämligen alltid i samspel med omgivningen. Naturligt lärande – kunskap i teori och praktik innehåller många verklighetsnära exempel på utomhuspedagogik och erfarenhetsbaserat lärande, men ger också en teoretisk bakgrund till naturligt lärande utifrån forskning i framför allt kognitions- och neurovetenskap. Boken vänder sig till såväl lärarstudenter och politiker som lärare och övrig personal i förskola och skola, skolledare och föräldrar.

Och vi hamnar därmed i en sociokulturell föreställning om "att kunskap och insikt är något vi utvecklar med andra i gemensamma aktiviteter",… HR-arbete i teori och praktik, 15 hp Engelskt namn: Human ... utbildning, lärande, undervisning eller andra påverkansprocesser.

Pedagogiska teorier och praktiker, 100 poäng, som bygger på kursen pedagogiskt arbete. Pedagogiskt ledarskap, 100 poäng.

RELATERADE BÖKOR