Det goda samtalet

Det goda samtalet - Anbjørg Ohnstad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anbjørg Ohnstad
DIMENSIONERA
9,84 MB
FILNAMN
Det goda samtalet.pdf
ISBN
1424529169776

BESKRIVNING

Detta är en bok om kommunikation och om samtal som professionellt redskap för problemlösning. Med hjälp av olika teoretiska infallsvinklar redogör författaren för relationen mellan hjälpare och klient och beskriver hela samtalsprocessen, från det att vi närmar oss ett problem och lär känna en klient till dess att klientkontakten avslutas. Författaren visar hur vi kan hantera kommunikationssvårigheter och styra samtalet i en fruktbar riktning. Boken innehåller också kapitel om att samtala om tabubelagda ämnen och om skillnader i mäns och kvinnors kommunikation. Boken är avsedd för grundläggande utbildning vid universitet och högskola. Den är också av intresse för alla som har samtal som en viktig del i sin yrkesutövning.

579 gillar. Det goda samtalet är en mötesplats för människor m behov av att prata om mer än bara väder o vind, hur barnen mår o vart nästa semester bär.

50). Kunskaperna Om det är så att det man helst av allt vill är att få ur sig sin frustration eller återupprätta sin självrespekt genom att skälla ut någon annan och man inte bryr sig om vilka de långsiktiga konsekvenserna blir, då är konsten att föra konstruktiva samtal inte så viktig (även om det finns mer eller mindre destruktiva sätt att få ur sig sina känslor). Målet för samtalet är ett hållbart arbetsliv.

RELATERADE BÖKOR