Lyckans mysterium

Lyckans mysterium - Gunilla Brattberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Brattberg
DIMENSIONERA
7,11 MB
FILNAMN
Lyckans mysterium.pdf
ISBN
7886653671486

BESKRIVNING

Är du lycklig? För att kunna svara på frågan måste du veta vad lycka är. Lyckorus går snabbt över. Att bli långsiktigt lycklig är ingen “quick fix”. Numera är lyckans mysterium väl utforskat. Det har under senare år kommit en mängd vetenskapliga publikationer i ämnet.Under åren som läkare och ledare i Värkstadsprojektet har jag mött mängder av olyckliga människor. I Värkstaden ledde jag öppna samtals­grupper där min uppgift var att leda, strukturera och sammanfatta samtalen. Jag fick ofta höra att jag är en mästare på att förklara svåra saker på ett enkelt sätt. Strukturerna gjorde det enklare att tala om svåra livsfrågor och besökarna fick verktyg med vilka de lärde sig att hantera livet på ett bättre sätt än tidigare.I denna bok har jag gett mig på att strukturera begreppet lycka. Jag har valt att presentera fakta i form av strukturerade listor och skisser att reflektera över och fylla på med egna exempel. Det är min förhoppning att boken kan fung­era som en inspirationskälla och en receptbok för den som vill o­ptimera sin lycka.

I motsats till vad titeln antyder så är det i själva verket den stora olyckans historia. Berättelsen är bred både geografiskt, i tiden och i de m& ... Lyckans mysterium e-bok.

Berättelsen är bred både geografiskt, i tiden och i de m& ... Lyckans mysterium e-bok. 109 kr.

RELATERADE BÖKOR